!!!

Är i skolan nu med mina vänner och pluggar till ett prov XD

Tilde framför kameran!!!

Tildes blogg: Tildejohansson.webblogg.se

Ska sova nu och sen imorgon så blir det tbx till skolbänkarna XD

Hej bloggen!!! Det är kväll nu och jag ska snart gå och lägga mig :) sista veckan i Bergkvara nästa vecka :'(

!!!!

Haqr varit i skola idag och sen så var jag med Alicia!!!

!!!

Hej!!! Har varit i skolan och har fåt nya converse. Dom är röda och jag har fåt två nya tröjor XD. Jag längtar till imorgon men jag vet inte varför är bara glad idag. Jag har läxa tills imorgon i franska så ska fråga min bror om han kan hjälpa mig :) Kommentera gjärna om vad ni tycker om min blogg. 
 
HEJDÅ XD

Skola!!!

Ska till skolan snart. Ska på språkvall och sen slöjd XD

!!!

Ska inte vara med någon idag det blir nästa helg i stället :). Jag ska inte göra något idag, men blir nog lite bak och så. Skulle vara roligt om ni kommenterade vad ni tycker om min blogg och vad som skulle för bättra den!!!

Kväll!!!

Sitter och kollar på film med min syster!!!

Kväll!!!

Har inte gjort så mycket idag bara varit i skolan. I skolan har vi vart på stranden men jag badade inte. Var överdrivet mycket getingar där :( Jag har inte blivit stucken men några andra tjejer i femman blev det. Jag ska kanske var med 2 av minna bästa vänner imorgon, kommer att vara roligt inan man flyttar att ha en rolig kväll med bara sina vänner!!! Jag kommer att sakna dom så mycket men man måste ju göra saker man inte vill.


God natt!!!

Värnamo!!!

Värnamo!!!

Är i Värnamo och är hos minna kusiner, har inte någon bild men kan läga in en sen. Har inte så mycket mer att skriva om men nu har vi bestämt vilken skola jag ska gå på, det är Gröndalskolan i Värnamo :)

Skola!!!

Hej bloggen är på väg hem från skolan och ska vara med min kompis. Första dagen i skolan ock har redan ont i benen :) ska städa mitt rum sen. (ser ut som ett bomb nedslag!)

SKOLA!!!

Första dagen i skolan!!! Det ska bli kul å se alla i klassen igen och jag hoppas det blir en bra dag, när jag kommer hem så vet jag inte vad jag ska göra ska väl bara titta på tv och skriva på bloggen. Ser inte ut att bli finnt väder. Jag gillar inte dom nya förendringarna i  skolan som att 4 åringarena ska flytta till skolan fast att dom har ett jätte finnt dagis.
 
 

32!!!!

Det är 32 grader ute idag kan knapt andas hoppas vi kan åka till stranden ensån här dag,
Kommer med bilder från stranden kanske om vi åker dit :)
 
Ska göra äppelpaj idag, Mums!!!

Stranden!

Har varait på stranden nu men badade inte. Alicia kommer kl.4 och då blir dagen lite extra fast det har den redan varit med minna kusiner som är här :D

Skola!!!

Skolan börjar om 6 dagar :(

Hemma!!!

Är hemma nu me minna kusiner och sen så ska jag vara med Alicia. 

En vecka!!!

En vecka kvar till skolan börjar. Kommer att gå i Bergkvaraskola till oktober för sen så ska jag flytta till Värnamo. Kommer att sakna allt här men är redo att börja på ett nytt äventyr :'(

Bilder!

Bilderna från festivalen.

!!!

Bloggadee inte så mycket igår vet inte varför men jag har måt dåligt lite då och då, har haft ont i hunvudet och inte måt bra.
 
Jag ska bara vera hemma resten av veckan sen nästa vecka ska jag  vara ute lite mer och njuta av sommar lovet som snart är över. Hoppas det blir finnare väder också för det behöver jag!!!
 
:)

!!!

Bloggadee inte så mycket igår vet inte varför men jag har måt dåligt lite då och då, har haft ont i hunvudet och inte måt bra.
 
Jag ska bara vera hemma resten av veckan sen nästa vecka ska jag  vara ute lite mer och njuta av sommar lovet som snart är över. Hoppas det blir finnare väder också för det behöver jag!!!
 
:)

Är på rix fm festivalen!!!

.

Är på HM nu!!!

!!!

Är i Kalmar nu!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3848876/images/2012/pic_5023b128ddf2b30ffa000027.jpg" class="image">

Kalmar!

Ska åka till kalmar snart, hoppas det blir en rolig dag. Jag ska shoppa lite ;)
Hoppas ni skriver frågor för påonsdag nästa vecka så svarar jag på dom så fråga på.
Jag har inte så mycket att skriva ommin ridning nu på sommar låvet för att jag ska bli medryttare till någon häst  nu i Augusti!
 
Jag ska ta lite bilder sen när vi har kommit fram :)
 

Älskart "Remby", man kan göra så coola bilder <3

!!!

Hej ska till Kalmar idag. Ska bli roligt. Jag har lite bilder på mig och min katt:)

...

Här kommer bilderna!

Hej!!!

Hej!!! Har inte lagt upp bilderna än men jag ska göra det snart. Jag har inte gjort så mycket idag bara väntar och ser vad som hender. hoppas det blir en mer fartfyld dag i mårgon när vi åker till kalmar. Jag ska ta bilder som jag sen lägger upp på bloggen.
 
:)

!!!

Hej jag tänkte ha en stund där ja svarar på frågor nästa vecka så ni kan ställa frågor på bloggen.

Min katt

Min katt Jackson

...

Hej har målat en bild till, vad tycker ni?

...

Belv lite för många inlägg på min fågel.

Min Papegoja!!!

Min Papegoja!!!

Min Papegoja!!!

Min Papegoja!!!

!!!

Hej har inte gjort så mycket idag. Min store bror, min lille bror och min pappa har åkt och ska kålla på Barcelona och Milan. Jag är bara hemma och väntar på att min mamma ska komma hem. Jag har tagit bilder på min katt och min papegoja. Bilderna ligger i min mobil så kommer att lägga in dom senare. :)
 
 

 

 

 

 

!!!

Vad tycker ni om min målning är inte så duktig på att det.

...

Mår dåligt! Jag mår inte så bra idag. Jag har inte gjort så mycket idag har bara varit hemma.

Tja bloggen!!

Hej har ju gjort en bild och undrar vad ni tycte om den. Jag hoppas ni gillar min blogg och att ni kommenterar.


Jag är tröt på att vara hemma hela tiden jag vill ut!!!

Jag har bara varit hemma idag för det har regnat och jag vet inte om det kommer att göra det igen :(
Jag har inte gjort så mycket idag har bara varit hemma. Jag vill att det ska bli sol så man kan vara ute och ha en ricktig sommar.


Min sommar dag är:

Tråkig och regnigt !!!

!!!

GULLIG BILD<3

Tja!!!!!!

Hej! Har varit på ett ställe som heter 4hgården. Det var hästar, kaniner , höns m.m. Det var en stor lek plats också Tog några bilder:

Har varit och pantat burkar.

Tja!!!

Tja bloggen!!! Är nu på väg till Kalmar. Ska först panta burkar och sen får vi se :)

!!!

Hej har precis vaknat och ligger i min säng och spelar på mobilen. Har inte så mycket att skriva om nu men vi ska åka någon stans och ja bara ha en rolig dag vet inte bad det heter dit vi ska. Kommer ta kort och så. Hoppas ni kommenterar och ha en bra dag. Det där lät töntigt men jaja. Hej då!!! Jag var på öladsdjurpark för några velur sedan och då var det en lejon hona som hade fått tre små ungar dom var så söta!!!

Tja bloggen!!!

Hej har haft en bra dag. Hoppas ni gillar min blogg. Jag har en vän som bor i Frankrike. Hon och jag har varit vänner så länge som jag kan minnas jag tror att jag var 4-5år när jag träffade henne. Jag träffade Alicia först och ja vi är bästavänner. Jag kan inte tänka mig ett lv utan minna vänner. Tänk om man bara satt hemma hemma dagarna och gjorde inget utan att städa. Tänk om det var så då skulle nog alla vara arga och ha så tråkigt att dom till slut inte gjorde något. Jag älskar min familj och minna vänner jag skulle inte tänka mig ett liv utan dom <3

RISKAKA!!!!

Hej!!!

Hej har inte bloggar så mycket men nu så ska jag ändra på det. Hoppas att ni följer min blogg och kommentera mycket :)

Tjatja!!!!!

Har inte så mycket att skriva nu på bloggen men jag tror att jag kommer vara ute mycket idag. Jag har filmat min lilla fågel idag när han pratar, det ser lite roligt ut och ja hoppas att ni kommer att gilla det.



HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN