Åååå!!!!

Mår as dåligt och måste sitta och jobba istället för att vara på gympa så orättvist vill vara med!!!!!!!!!

Bilder!

Hej

Idag ska jag rida hälge igen och det gick jätte bra igår. Jag ska också åka pulka efter en litten shetis som heter Zoot.
 
Sen så ska jag baka macarons och det är första gången så önska mig lycka till XD
 
 
 

Så söt!!!

Min nya katt utan namn liv rädd. Detta va precis när han kom ;)

!!!

Min nya katt kommer snart och är jätte spänd, längtar tills den kommer!!!

Hej!!!

Har varit en bra dag och hoppas på¨en ennu bättre imon. Idag har jag varit i skolan och pappa är hemma så är as glad för det :)

Alicia!!!!

Är me Alicia!!!

Stallet!!!

Har varit i stallet nu och det gick jätte bra. Helgonet va jätte fin och det va en bra första ridtur och längtar tills nästa gång!!!

Är på väg!!!

Är på väg till stallet och det ska bli jätte roligt!!!

JJJJJJAAAAA!!!!!!!!!!!

Tror jag har hittat sättet nu att läga in vidior på bloggen så det kanske kommer några nu i vekan. Jag tänker inte skriva att jag är ledsen för att inte bloggat på längge för att jag vill göra mer än att bara blogga och värka själv upptagen hella tiden så jag kommer inte blogga lika mycket för att bloggar när jag har något specielt att skriva om och det har jag inte varje dag. Men såklart så ska jag ju försöka att blogga mer och så, men kanske inte lika mycket ;) Så ja nu vet ni hur det blir med bloggandet fram över och ja. HEJDÅ!!!

Fotboll!!!

Är och ska se min lilla systers första fotbolls match och det ska bli as roligt. Håller på dig lille syran!!!

...

Ska lägga mig snart va en lång dag idag för var hos kusinerna till ca 2 och sen så somnade jag kl 4 och vaknade kl 1 senare på rangen när mamma, pappa och syskonen var i kalmar så städade jag huset för att göra dom glada så va en lång dag med mycket mys och städning!!!




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN