!!!

Ska åka till kusinerna nu:) kommer säkert hem imon och då ska jag lägga mig för orkar nog inte vara vaken längre då.

Fint eller?

Före och efter:

Sista dagen!

Idag är det sista dagen år 2012. Idag ska jag kanske till kusiner eller så ska jag bara vara hemma. Ljust nu ser jag ut som en alien för att min mamma har satt knoppar på mitt hår och det ska tydligen göra det lockigt :/ Kommer läga ut lite bilder på dagen 8D

Hemma

Är hemma och ska snart äta. imon är den nyår och jag känner på mig att det kommer bli en lång dag ;)

Aaaa

I torsdags så tog jag ett hål i örat och det gick bra. Idag har jag bara varit hemma och hjälpt min mamma med disk och lite sysslor hemma. Vet inte vad jag ska skriva mer om imon ska jag också bara vara hemma och på söndag vet jag inte.

Är hemma!!!

Fick en julklapp på morgonen och det var något jag önskat mig länge, på trsdag ska jag ta hål i örat!!!! Min mamma köpte det som jul klapp och det ska bli jätte roligt att ämtligen göra det.
 

God Jul!

Äntligen jul. Har längtat till den här dagen för att bara sitta och mysa med familjen :)

Dec. 23, 2012

Ska jul städa nu för det är ju julafton imon. Jag ska vara hemma på julafton och senare mot kvällen så ska jag till min mormor och fika. Om några av minna syskon läser detta så vill jag bara säga att jag älskar er så sjukt mycket och hoppas ni älskar mig

Förlåt

Har inte bloggat på länge för att jag i te har haft något internet men har det nu så. Imon ska jag va med allie och idag har jag bakat. Har varit mycket med familjen idag och snart är det jul. Längtar tills man bara kan sitta ner med familjen och bara mysa.

Dec. 16, 2012

Så ska lägga mig nu ses imon

Mmm...

Mmm har inte bloggat på länge. Det kanske inte är min grej att blogga för har i te tid och glömmer ibland att skriva in lägg eller så orkar man bra inte

Hej!!!

Hej är i skolan och ska snart börja min nästa lektion. Har inte bloggat på länge men har varit mycket denna veckan!!!

På väg hem!

Är på väg hem och ska ta det lugnt för minna skor gör jätte ont!!!

!!!

Hatar att åka buss det är så äckligt att sitta vid massor av människor som man inte känner!!!

God morgon!!!

har precis vaknat och ska upp och ta på mig kläder. Det blir nog en bra dag idag men det nå stiga är att jag är tröt efter skolan och inte ärmar med något. Idag ska jag till skolan och sen ska jag bra vara hemma tror jag för att packa upp lite saker.

Ååå

Min bror tog med mig på fel buss och vet inte när jag kommer hem men det gör jag säkert för han borde veta??? :o

...

Är hemma och tar det lugnt och laddar för morgondagen för då är det min andra skoldag på torskolan och ska bli jätte kull. Vet inte när jag ska till hästarna men det blir nog någon dag nästa vecka för att det blir lite mycket denna veckan på grund av flytten men det ska nog gå bra bara man får lita fart och sätter i gång att städa och inte blogga ;)

!!!!

Minna nya skor!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3848876/images/2012/pic_50bccd4de087c37b3af05acf.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3848876/images/2012/pic_50bccd4ee087c37b7dc4060a.jpg" class="image">

!!!

Snart på väg hem från Kalmar och det har varit en bra dag imon blir det en ny skola med nya skor att ha på sig!!!

Jaaa!!!

Har hittat dom perfekta vinterskorna och det kommer bilder senare idag!!!

Kalmar!!!

Hej ska till kalmar och köpa nya vinter skor och ha en dag med mamma och Rami. Imon är det första dagen i torskolan och är spänd på att se hur jag kommer trivas där!!!

Snöar!!!

Det snöar och ser inte väggen. Kanske är hemma om en halvtimme. På tisdag ser klass 6 i Torsås mig i sitt klass rum och jag är super spänd och hoppas att dagen kommer vara bra.

Mmm....

Vet inte om jag vill flytta men nu blir det som det blir. Har en hämlis som ni får veta på tisdags morgon för att då ska jag till min lilla skola i torsås komun och hoppas det blir en bra första skoldag på tisdag ses då ni som går i den klassen!!!

!!!

Mår bra nu har öppnat den första luckan på julkalendern och det blev en lego friends gubbe till min lilla syster!!!

Ååå

Kan inte sova tänker bara på min klass här i Värnamo och dom i Bergkvara!!! Det blir nog bara så här när man ska byta klass igen. Bara så ni vet så ska jag inte börja i Bergkvara igen för att vi bråkade så mycket där och jag vill inte falla till baka till det så jag ska börja i Torsås!!!




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN